Vardagsstöket

Hej på er!

Läste precis ett inlägg av Laila Bagge gällande perfekta bilder på sociala medier, läs inlägget här --> http://blogg.skonahem.com/lailabagge/

Jag förstår det hon skriver och håller med till viss del. För mig är det så att jag följer gärna livsstils- bloggar och konton på instagram. De följer jag för att det är där jag är i livet nu med småbarn och familjeliv som ska pysslas ihop. Men så följer jag även konton med fina bilder för att det gör mig glad. Jag gillar retuscherade inredningsbilder men jag vet ju att de är just retuscherade och tillgjorda, för mig är det Okey! Jag gillar fina ljusa bilder och kan absolut tänka mig att bakom kameran ligger den där pappershögen eller högen med kuddar och filtar som barnen har slängt ner för femtioelfte gången för dagen. 
Skulle det vara så- mot all förmodan, att det inte finns en ett dolt bombnedslag bakom kameran så gör det mig ingenting! Vet att det finns människor som mår bäst av att ha undanplockat och ordning kring sig. Klart som korvspat att de ska få ha det då! Ska de ha stökigt för att andra människor inte ska må dåligt och få ångest för att de inte har ens hälften av den ordningen?
Nä, låt alla ha vilken ordning/oordning de vill och följ de konton och bloggar DU mår bra av! 

Men... nu tänkte jag att vi skulle dela med oss av lite vardagsstök! Är ni med? Följ mig gärna på instagram (petramargaretha), klicka på instagram-ikonen längst upp på sidan för att komma dit. Jag lägger upp bilder under hashtagen #vardagsstöket gör det du med!