Amning
Jag har sagt från början av graviditeten att jag vill amma och längre än sist om det går, ammade Vilmer i sex månader. 
Fram tills för cirka två veckor sedan gick det bra. Hon blev mätt och jag hade massor med mat, frysen var full med infryst bröstmjölk. Sedan fick jag mjölkstockning(tror jag,de på bb vet inte) och en rejäl sådan. 40 graders feber på kvällarna i två veckor, men tillslut fick jag penicillin och blev feberfri. 
Men under tiden jag kämpade med "mjölkstockningen" blev mjölkproduktionen allt sämre. Jag pumpade med en hemlånad pump från BB, men den gav mig bara såriga bröstvårtor så den lämnade jag tillbaka illa kvickt. 
Jag fortsatte att pumpa med handpumpen jag har hemma och under tiden fick Esther äta upptinad bröstmjölk från frysen då det lilla jag pumpade ut inte räckte långt. 
Men den frysta mjölken tog slut och vi "tvingades" köpa ersättning. 
Jag sa att jag inte orkar amma då det gör så ont i brösten och uppe på det även sår med, nej tack! Ingen amning här inte, kan ju inte amma till vilket pris som helst. 
Bestämde mig för att sluta amma helt och ge Esther "bara" ersättning. Men det är ju inte vad jag vill egentligen! 
Jag har fortfarande lite mjölk kvar och ikväll ammade jag henne för första gången på en vecka tror jag det är.
Och vet ni, det gjorde inte ont! Underbar känsla. Dock blev hon inte mätt alls så fick komplettera med ersättning efteråt men ändå.
Så nu är jag i valet och kvalet, amma eller inte amma. 

Det är ju så smidigt att amma om allt flyter på bra. Man har alltid maten med sig i rätt temperatur och allt. Slipper leta micro eller ha med termos med uppvärmt vatten. 

Hur har ni gjort? 

På benen igen
Hej på er! 
Idag är första dagen på nästan en och en halv vecka som jag mår bra. Känner inte av någon feber och huvudet känns inte som att det ska explodera. 
Har råkat ut för någon infektion och hade ett kraftigt förhöjt infektionsprov i måndags, då sattes penicillin in. Annars har jag haft 39-40 graders feber varenda dag sedan den 15e. Kroppen är helt slut. 
Det läskiga är att på kvällarna när febern har varit som högst har jag varit helt däckad och knappt kommit ihåg vad som har hänt eller sagts. 
Men nu är jag på fötter igen och ska bli pigg och frisk! 

Ha nu en fin onsdag, det ska jag ha så hörs vi! 
KramSjukstuga
Tredje dagen med feber för min och Vilmers del. Han har ont i munnen säger han, det går höstblåsor på hans förskola och jag har fått mjölkstockning, igen! 
Esther är täppt i näsan och har svårt att sova och komma till ro så här hemma är det Alexnder som får ta hand om oss, på kvällarna. 
Det är inte lätt att ta hand om två barn när man nästan har 40 graders feber själv. 
Så! Nu har jag fått gnälla av mig lite. 

I helgen var det järnbärardagarna här hemma. Fredagen grillades det här innan gänget gick vidare till öltältet, jag gick och la mig. 

På lördagen var vi på Lisa och Daniels bröllop. De var så fina och vi hade en kanonkväll! 


Se så fina! 

På söndagen innan vi fick feber var vi hos mamma och grillade och spelade kubb. Tyvärr fick vi åka hem tidigare då Vilmer och jag inte alls var på hugget. 

Haha! Han satt i Esthers vagn under täcket nästan hela tiden och sa att han ville åka hem. 

Ha en bra tisdag hörrni! Jag skulle åkt till jobbet och hälsat på men det får jag ta en annan gång.