Onsdag
Hej på er!
Över en veckan sedan sist, men tiden bara springer iväg. På ett rätt härligt sätt ändå. Första dagen denna veckan som Vilmer är på dagis och han var överlycklig, som han längtat.
 
Jag har varit på loppis och fyndat, för er som inte sett det på facebook eller instagram. Fick verkligen blodad tand när jag spraymålade om det jag köpt så jag köpte lite mer sprayfärg så fler möbler och ting ska bli omgjorda här hemma. Så roligt!
Ni ska få se bilder när allt är klart. 
 
Ikväll ska jag prata på vår utbildning i Forver, min story ska jag berätta. Shit, kommer blir röd som en tomat men det fixar jag. Ett hinder som jag måste över och nästa vecka ska jag och en tjej till hålla i utbildningen. Kul! Lite läskigt, men kul.
 
Ha en fin onsdag kära ni nu ska jag ge lillan lite mat. 
Puss!
Underbara tisdag
Hej på er!
Idag när vi gick till dagis så skulle Vilmer promt ha på sig sina solglasögon, "solen är ju framme mamma".
Helt underbart väder. Älskar faktiskt hösten när solen skiner, frisk och krispig luft, dagg i gräset på morgonen men ändå kan man få varma och härliga eftermiddagar/kvällar i utemöblerna i kvällssolen.
 
Idag ska jag iväg på ett lunchmöte och ikväll ska jag till Värnamo, busy mama, men jag älskar det! Tänk att alltid få ha det såhär, ja jag skulle inte klaga. 
 
Ha en underbar tisdag mina vänner. 
 
 
 
 
Syskonkärlek
Imorse åkte vi till Kulltorp och tänkte gå på "stor och liten" men det visade sig att det är inte varje vecka längre, som det var när jag var hemma med Vilmer. 
Vi åkte hem till Linda, Molly och Kasper istället. Barnen lekte och vi mammor fick prata av oss lite, sedan var det dags att åka hemåt för ett möte. 
Nu har vi fått mat i magen och om en stund är det dags att åka och hämta pappa på jobbet. 
 
Stod och diskade Esthers nappflaskor när jag plöstligt hör ett så hjärligt skratt från Esther. 
Går ut till barnen och får se Vilmer göra en ramsa på Esther som han sett mig göra.
"Det kom en liten mus, som ville göra bus, men fick han inte det så sa han....killevillevill."
 
Underbara barn! Vilmer ÄR verklige världens snällaste och stoltaste storebror och mitt hjärta smälter som smör i solsken när jag ser sådant här.